Inhoud

Omdat het zo vaak een én-én-én-verhaal is bij kinderen en jongeren in het buitengewoon onderwijs. Omdat heel wat vorming onvoldoende afgestemd is op de uitdagingen waar het buitengewoon onderwijs voor staat. Omdat praktische handvatten voor deze doelgroep ertoe doen. Omdat de vraag die telkens terugkomst is: “Ja, maar wat moeten we nu gaan doén?”.

Doelgroep

Voor iedereen die aan buitengewoon lager en buitengewoon secundair onderwijs verbonden is. Voor diegene die het kluwen van meervoudige problematieken ter harte willen nemen. Voor wie het pedagogische bos graag weer door de bomen wil zien.

Praktisch

Op aanvraag.

Prijs

voor een hele dag

Schrijf je in voor een vorming in de leslokalen van de Fluxusacademie in Lier, Turnhout en Mol. Vraag een offerte aan als je de vorming liever wilt laten doorgaan bij jou op school

Onze begeleiders

Katelijne Van Lommel

Katelijne is een vormer in verfijnde pedagogiek en contact-communicatie met kinderen, jongeren en hun ouders. Als kinder- en jeugdpsychologe is ze werkzaam binnen onderwijs en de hulpverlening. Ze is gespecialiseerd in moeilijk gedrag en (meervoudige) kinderpsychiatrische problematieken.

katelijnvl@hotmail.com