Inhoud

Omdat de opbouw van een lastig gesprek de uitkomst bepaalt. Omdat je beter nooit begint met ‘Waarom?’. Omdat er meer dan één taal is. Omdat tussen dat wat gezegd en bedoeld wordt en dat wat bedoeld en niet gezegd wordt, een wereld klaarligt om te ontdekken. Omdat als we tijd hebben om het over te doen, we ook tijd hebben om het goed te doen.

Doelgroep

Voor iedereen die verbonden is aan gewoon of buitengewoon lager en secundair onderwijs. Voor diegenen die zich willen verrijken met gespreksvaardigheden en zich willen verfijnen in communicatieve afstemming.

Praktisch

22/03/2022, 9.30 – 16.30u, hub in Turnhout

Prijs

voor een hele dag

Schrijf je in voor een vorming in de leslokalen van de Fluxusacademie in Lier, Turnhout en Mol. Vraag een offerte aan als je de vorming liever wilt laten doorgaan bij jou op school

Onze begeleiders

Katelijne Van Lommel

Katelijne is een vormer in verfijnde pedagogiek en contact-communicatie met kinderen, jongeren en hun ouders. Als kinder- en jeugdpsychologe is ze werkzaam binnen onderwijs en de hulpverlening. Ze is gespecialiseerd in moeilijk gedrag en (meervoudige) kinderpsychiatrische problematieken.

katelijnvl@hotmail.com