Inhoud

Wat ons niet verteld werd: moeilijk gedrag dat zich herhaalt of in intense proporties voorkomt, is communicatie. Eens we ons de taal ervan eigen maken, hebben we toegang tot praktische oplossingen. Dat kan comfort van leerlingen én leerkrachten sterk verhogen.

Doelgroep

Voor iedereen die verbonden is aan gewoon of buitengewoon lager en secundair onderwijs. Voor wie zijn tijd en energie graag goed investeert. Voor diegenen die willen weten wat kinderen en jongeren die moeilijk gedrag stellen ons te vertellen hebben. Voor scholen die pedagogisch op zoek zijn naar zowel preventieve als curatieve toepasbare tools.

Praktisch

24/09/2021, 9.30 – 12.30u, hub in Turnhout

Prijs

voor een hele dag

Schrijf je in voor een vorming in de leslokalen van de Fluxusacademie in Lier, Turnhout en Mol. Vraag een offerte aan als je de vorming liever wilt laten doorgaan bij jou op school

Onze begeleiders

Katelijne Van Lommel

Katelijne is een vormer in verfijnde pedagogiek en contact-communicatie met kinderen, jongeren en hun ouders. Als kinder- en jeugdpsychologe is ze werkzaam binnen onderwijs en de hulpverlening. Ze is gespecialiseerd in moeilijk gedrag en (meervoudige) kinderpsychiatrische problematieken.

katelijnvl@hotmail.com