Inhoud

Scholen zijn voortdurend in verandering. Als we deze veranderingsprocessen niet wijs en werkbaar organiseren, geraakt een team moe en ontstaat demotivatie. Ook de leider van de verandering kan zichzelf verliezen.

Arteveldehogeschool ontwikkelde een instrument ter ondersteuning van scholen in verandering. Deze vorming is gebaseerd op hun onderzoek.

Je leert in deze workshop het instrument kennen en ermee werken, om het nadien te gebruiken in je eigen schoolteam.

Doelgroep

Voor leerkrachten, beleidsmedewerkers, kerngroepen die vanuit zorg voor het team en de schoolwerking stil willen staan bij werkbare veranderingsprocessen op school.

Praktisch

Op aanvraag.

Prijs

voor een halve dag

Schrijf je in voor een vorming in de leslokalen van de Fluxusacademie in Turnhout. Vraag een offerte aan als je de vorming liever wilt laten doorgaan bij jou op school

Onze begeleiders

Ellen Windey

Ellen Windey is een sociaal pedagoog die energie haalt uit het in beweging brengen van organisaties, teams en individuen. Met een loopbaan die start bij de Vlaamse Scholierenkoepel, is een participatief onderwijsbeleid voor haar een vanzelfsprekendheid. Als coördinator van een Centrum Leren en Werken stond het creëren van een warme en stimulerende leeromgeving centraal. Met een honger om nieuwe horizonten te verkennen, verliet ze tijdelijk het onderwijslandschap. Ze bouwde ervaring op als Human Resource Manager en startte als freelance trainer / coach bij Unicorngroup. Een bedrijf gespecialiseerd in teamleren, beleidscultuur en leiderschap. De onderwijswereld liet haar echter nooit helemaal los.

Nu stelt zij haar ervaring en expertise ten dienste van de Fluxusacademie.

ellenwindey@scholengroepfluxus.be

0473 95 74 48